Speakeri 2020

Bogdan Dănilă

primul român care a primit o stea Michelin

Keynote Speaker / Născut la Bistrița, Bogdan Dănilă a lucrat o perioadă de timp în echipa lui Gordon Ramsey și a fost nominalizat în topul celor mai buni 30 de bucătari sub 30 de ani din Marea Britanie. În prezent este executive chef al restaurantului Clocktower din cadrul hotelului New York Edition, parte a lanțului Marriott International. În 2017, Bogdan Dănilă a primit prima stea Michelin.[...]

Ray F. Iunius

Business Development Director în cadrul EHL Advisory Services

Speaker și Invitat / Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL) a fost fondată în 1893, fiind prima școală hotelieră din lume, dar și una dintre cele mai recunoscute instituții de top din industria ospitalității. Dr. Ray F. Iunius este autorul a numeroase lucrări, precum “Industrie de l’accueil”, “Hôtellerie de Luxe”, “La gestion des spas”, “Un hotel, un modèle?” , în edițiile ”de Boeck” și coautor al “Lausanne Report on the future of Hospitality Industry”.


[...]

Jacob Jan Boerma

Chef și Owner, Restaurant De Leest: 3* Michelin, Olanda

Speaker și Invitat / După ce a lucrat în mai multe țări alături de bucătari renumiți, Chef Jacob Jan Boerma și-a deschis propriul său restaurant De Leest, din Vaassen. La 6 luni de la deschiderea restaurantului a primit prima stea Michelin, după care au urmat titlul de „Chef of the Year” din partea Gault&Millau și celelalte două stele Michelin în 2007 și 2013.


[...]

Alexandru Dumitru

a primit distincția „Cheful Anului 2019“ din partea Gault & Millau

Speaker și Invitat / Chef Alexandru Dumitru se remarcă printr-un stil culinar bazat pe ingrediente de calitate, puse în valoare într-un mod cât mai simplu. De-a lungul carierei sale a lucrat în mai multe restaurante prestigioase, precum: Les Solistes (Berlin), Auberge du Soleil (California), Atra Doftana (premiul Terroir, Gault&Millau 2018), Bistro Ateneu, Anika Restaurant.  Din februarie 2020, cheful își va deschide propriul restaurant în cadrul căruia își va pune în aplicare viziunea culinară. [...]

Cezar Munteanu

Moderator al sesiunii „Restaurant Reputation”

Speaker și Moderator / Chef Cezar Munteanu lucrează în domeniul gastronomiei de peste 27 de ani. A ajuns să gătească pentru mari personalități ale lumii, dar și pentru copiii săraci din Africa. Astăzi predă management culinar și dezvoltă proiecte în industria ospitalității, îi învață pe copiii din România ce înseamnă alimentația sănătoasă și îi inspiră pe tinerii bucătari, nu doar să gătească, ci și să fie profesioniști responsabili. Este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari susținători ai tinerei generații de bucătari din România, fiind implicat în proiecte de responsabilitate socială care susțin educația profesională. 15 ani de diplomație au făcut din Cezar Munteanu, din bucătarul diplomației românești, un diplomat al bucătarilor români.


[...]

Speakeri 2019

Pascal Steffen

a primit prima stea Michelin în februarie 2019, Elveția

Speaker și Invitat / Chef Pascal Steffen a primit în anul 2018 distincția „Discovery of the year“ din partea Gault & Millau, iar Restaurantul Roots din Basel, Elveția, a cărei bucătărie o coordonează a fost distins cu 16 puncte. În trecut a lucrat și în cadrul altor restaurante prestigioase, precum Focus by Nenav Mlinarevic, restaurant cu 2 stele Michelin și 18 puncte Gault & Millau, dar și împreună cu chefi celebri, precum Andreas Caminada, deținător a 3 stele Michelin.


[...]

Yakup Dinler

deține hotelul de 5* din Turcia aflat în patrimoniul UNESCO

Speaker și Invitat / Kayakapi Premium Caves – Cappadocia 5* face parte și din World Heritage Center, fiind primul și singurul Boutique Hotel din Cappadocia, licențiat de către Ministerul Culturii şi Turismului din Turcia. Hotelul a fost ales drept cel mai bun hotel de lux din lume de către TripAdvisor la Travellers Choice 2019 Awards. Yakup Dinler este proprietarul acestui hotel și Consul de Onoare al Lituaniei în Cappadocia.  


[...]

Alex Petricean

a primit distincția Cheful Anului 2018 by Gault & Millau România

Speaker și Invitat / Alex Petricean este Head Chef & Owner al Restaurantului NOUA din București. Este cunoscut de publicul gastronomic pentru experiența sa profesională, cel mai bine definită prin munca sa în echipa restaurantului Noma din Copenhaga și pentru cultura gastronomică creată în cadrul restaurantului Maize din București. Noul său restaurant are la bază bucătăria românească reinterpretată pentru alte culturi.


[...]

Vadim Mikhalitsyn

conduce Hotel Savoy Moscow 5*, Rusia

Speaker și Invitat / Hotelul a primit distincția Russia’s Leading Boutique Hotel 2018, din partea World Travel Awards. Directorul general al hotelului Savoy Moscow este de părere că fidelitatea oaspeților este un indicator al calității serviciilor și reputației. Misiunea sa și a personalului hotelului este de a satisface și întrece așteptările presabilite de către oaspeți.


[...]

Cristina Timiș

Vicepreședinte, Grup Cris-Tim

Speaker și Professional Partner / În 1990 a pornit alături de soțul ei pe drumul antreprenoriatului. Împreună au fondat în 1992 Cris-Tim, companie de familie, astăzi devenită un grup de 7 companii, iar din 2018 a preluat conducerea unui business în industria ospitalității, respectiv Casa Timiș. Crede că reputația, în orice domeniu de business, “vine din reputația pe care ți-o construiești și o afirmi ca persoană. La Casa Timiș experiența multisenzorială este legată de reconectarea cu natura pură și de terroir-ul locului, la care adaugăm gastronomie cu suflet și magia vinului Casa Timiș”.


[...]

Koen Heeren

Unul dintre trendsetterii din industria wellness

Speaker și Professional Partner / Koen Heeren este CEO al companiei Alpha Industries AWT BVBA. Spiritul său inovator se regăsește și în viziunea sa asupra industriei wellness. Astfel, Koen Heeren a dezvoltat gama de producție a companiei, de la cabinele standard mici vândute numai în Europa, ajungând la zone uriașe de wellness instalate în întreaga lume.


[...]

Andreea Strugaru

Managing Partner, KADRA

Speaker / Andreea Strugaru și-a dorit ca tehnologiile de acces avansate pe care le-a descoperit în Occident să fie accesibile și în țara noastră, astfel încât, împreună cu partenerii săi, a dezvoltat o afacere în acest domeniu. Andreea conduce compania al cărei scop este să devină lider de piață în domeniul automatizării căilor de acces: uși pietonale automate, porți și bariere automate, sisteme automate de gestionare a parcărilor.


[...]

Ray F. Iunius

Chairman al sesiunii de deschidere

Speaker și Chairman / Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL) a fost fondată în 1893, fiind prima școală hotelieră din lume, dar și una dintre cele mai recunoscute instituții de top din industria ospitalității. Dr. Ray F. Iunius este Business Development Director în cadrul EHL Advisory Services. De asemenea, este autorul a numeroase lucrări, precum “Industrie de l’accueil”, “Hôtellerie de Luxe”, “La gestion des spas”, “Un hotel, un modèle?” , în edițiile ”de Boeck” și coautor al “Lausanne Report on the future of Hospitality Industry”.


[...]

Cezar Munteanu

Chairman al sesiunii „Restaurant Reputation”

Speaker și Chairman / Chef Cezar Munteanu lucrează în domeniul gastronomiei de peste 27 de ani. A ajuns să gătească pentru mari personalități ale lumii, dar și pentru copiii săraci din Africa. Astăzi predă management culinar și dezvoltă proiecte în industria ospitalității, îi învață pe copiii din România ce înseamnă alimentația sănătoasă și îi inspiră pe tinerii bucătari, nu doar să gătească, ci și să fie profesioniști responsabili. Este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari susținători ai tinerei generații de bucătari din România, fiind implicat în proiecte de responsabilitate socială care susțin educația profesională. 15 ani de diplomație au făcut din Cezar Munteanu, din bucătarul diplomației românești, un diplomat al bucătarilor români.


[...]

Arlene Stein

despre Diplomația Culinară și Inovațiile Gastronomice, Germania

Speaker și Invitat / Arlene Stein este fondator și director executiv în cadrul Terroir Hospitality – organizație ce transformă sistemele globale din domeniul alimentației prin diplomația culinară. Aceasta este un promotor al colaborării creative și al responsabilității sociale și ecologice în industria ospitalității. Din anul 2006, Terroir a convocat anual lideri din industria internațională și canadiană, la un simpozion în Toronto și, din 2014, la evenimente în afara Europei și Americii de Nord pentru educație, crearea de relații și inspirație.


[...]

George Butunoiu

Evaluator de restaurante și fondatorul Restocracy.ro, România

Speaker și Invitat / Restocracy.ro este un sistem de evaluare și prezentare a restaurantelor, lansat în martie 2017, de către George Butunoiu și alți evaluatori independenți, după ce în urmă cu mai mulți ani a fondat un sistem asemănător, Restograf. În ultimii 10 ani, George Butunoiu a evaluat peste 1,000 de restaurante și cafenele din București în care se poate mânca, dintre cele 3,500. Însă George Butunoiu este cunoscut, înainte de toate, drept cel mai vechi head-hunter din România, a înființat prima firmă de executive search în urmă cu 29 de ani. Ca autor al unei varietăți de texte de afaceri, manuale, precum și fondator și membru activ în diverse organizații, asociații și proiecte de afaceri, George Butunoiu este unul dintre principalii jucători ai pieței românești de consultanță.


[...]

Luis Lezama Barañano

Fondator și Președinte, Grupo LEZAMA, Spania

Speaker și Invitat / Grupul activează în domeniul ospitalității, fiind alcătuit dintr-o serie de restaurante, hoteluri și școli de formare profesională în domeniu. De asemenea, Luis Lezama Barañano ocupă funcția de președinte al asociației EURHODIP – The Leading Hotel Schools in Europe, asociație internațională ce pune accentul principal pe calitatea, vitalitatea și statutul public al ospitalității și educației în sectorul turistic.


[...]

Benjamin Calleja

CEO, Livit - cea mai mare firmă de design pentru restaurante din lume

Speaker și Invitat / Benjamin Calleja este CEO și fondator al companiei Livit, una dintre cele mai mari companii de design din lume, care operează în 40 de țări. Activitatea acesteia se concentrează pe îmbunătățirea performanței brandurilor din domeniul ospitalității prin experiența pe care designul o poate oferi clienților, căutând o legătură emoțională între oaspeți și brand prin crearea unei atmosfere specifice.


[...]

Beat Wicki

Director, B.H.M.S. Business & Hospitality Management School, Elveția

Speaker și Invitat / Beat Wicki are o experiență profesională de peste 30 de ani, fiind implicat în proiecte educaționale în întreaga lume. Din 2017, Wicki a devenit directorul B.H.M.S., una dintre cele mai mari școli private de management hotelier din Elveția. Instituția se bucură de aproape 1.000 de studenți pe an, din peste 85 de naționalități diferite.


[...]

Tinu Sebeșanu

CEO, Trend Hospitality, România

Speaker și Invitat / Tinu Sebeșanu este proprietarul companiei de consultanță și management Trend Hospitality. De asemenea, este fondatorul HORA – Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România. Tinu Sebeșanu a absolvit atât cursurile de Management Strategic în Turism în cadrul Cornell University și cursurile de Management de Proiect și Operaţional în cadrul Boston University- Hospitality School, ambele în SUA, cât şi programul de MBA în Management la Open University, din UK.


[...]

Ștefan Țînț

Proprietar, Teleferic Grand Hotel 4*, Poiana Brașov

Speaker și Invitat / Istoria Teleferic Grand Hotel începe după anul 1970 printr-o construcție în stilul clasicelor hoteluri de munte europene, beneficiind de cea mai bună așezare în cunoscuta stațiune montană, Poiana Brașov. Hotelul a funcționat până în anul 1992, apoi a fost închis timp de 20 de ani. Readucerea la viață a fost făcută în urma unor transformări radicale, Telefericul devenind din anul 2015 „univers hotelier de lux”. În cadrul galei Romanian Top Hotel Awards, hotelul a ocupat locul I, la categoria „4 Stars Leisure Hotel of the Year”, în anul 2017 și 2018. De asemenea, la concursul International Hospitality Awards de la Kiev, a obținut locul I, la categoria „Best Resort Hotel – Eastern Europe”.


[...]

Raluca Hrițcu

Country Manager, Gault & Millau, România

Speaker și Invitat / Gault & Millau este primul ghid gastronomic la nivel internațional care intră pe piața românească. Pe lângă evaluarea de restaurante, Gault & Millau își propune în România să sprijine prin acțiuni concrete bucătarii, piața de restaurante, publicul larg precum și producătorii locali. Raluca Hrițcu și-a început cariera în 2010 în cadrul echipei de marketing strategic al Philips Consumer Lifestyle Olanda și a continuat cu un rol în echipa de consultanță de management strategic din biroul din București al Roland Berger. Din 2013 coordonează departamentului de HR în cadrul aceluiași birou, iar în 2018 a devenit membru ICF (ACC). Este implicată activ în mediul ONG, ca voluntar și co-fondator al Global Dignity România, o organizație care antrenează elevi în discuții despre demnitate și dreptul lor fundamental de a-și atinge potențialul.


[...]

Dora Morhan

General Manager, Pleiada Boutique Hotel 5*, Iași

Speaker și Invitat / Pleiada Boutique Hotel este singurul hotel de 5 stele din Moldova. Dora Morhan s-a alăturat echipei de management a hotelului în 2018 ca Business Development Manager, iar de la începutul anului ocupă funcția de Manager General. De asemenea, a fost Coordonator de Marketing al Operei Naționale Române din Iași, combinând astfel domeniul ospitalității și cel cultural.


[...]

Adrian Soare

prezintă noul Hotel Autograph 5* by Marriott, care se va deschide în 2020

Speaker și Invitat / Hotelul proiectat de CUMULUS reprezintă recuperarea și transformarea Palatului Băncii Marmorosch Blank din București, clădire clasificată monument istoric clasa A. Arh. Adrian Soare, cofondator al biroului de arhitectură CUMULUS din București, este coordonatorul acestui proiect.


[...]

Richard Andrews

va prezenta hotelul Shimao Wonderland Intercontinental din Shanghai, China

Speaker și Invitat / Arh. Richard Andrews este unul dintre fondatorii biroului de arhitectură JADE UK. Biroul se concentrează pe proiecte de arhitectură de înaltă calitate, atât din UK, cât și pe plan internațional, în special în sectorul ospitalității. Hotelul Shimao Wonderland Intercontinental din Shanghai a fost construit pe locul unei cariere abandonate, dispunând inclusiv de camere subacvatice.


[...]

Cătălin Trandafir

Arhitectul Restaurantului Werk din Hunedoara, nominalizat la Mies van der Rohe 2019

Speaker și Invitat / Restaurant Werk reprezintă un bun exemplu de recuperare a patrimoniului industrial. Printre cele mai importante distincții obținute cu proiectul acestui restaurant, se numără premiul Built Space BETA Competition 2018, premiul de excelență ASAR din cadrul BNA și premiul BATRA la categoria Dotări Comunitare. Arh. Cătălin Trandafir ocupă funcția de Managing Partner în cadrul biroului de arhitectură și design Filofi şi Trandafir Arhitectură fondat în 1994, având sedii în Cluj-Napoca și Alba Iulia.


[...]

Cristian Preotu

Proprietar, Le Bistrot Français - primul restaurant din România prezent în rețeaua Relais & Chateaux

Speaker și Invitat / Cristian Preotu este cofondatorul grupului românesc Le Manoir, ce activează, încă din 2004, în industria gastronomiei și a produselor de nișă, sub următoarele branduri: divizia de importuri și vânzări business-to-business Le Manoir, magazinele Comtesse du Barry și Petit Bateau, restaurantele bucureștene care fac parte din Relais & Châteaux – Le Bistrot Français, La Vinuri, Corto Maltese, SushiRoom și Bistro Ateneu.


[...]

Andreea Bîrlădeanu

Senior Account Manager, Booking.com, România

Speaker și Invitat / Andreea Bîrlădeanu a absolvit Hospitality Business Management (BA) în cadrul University of Birmingham, urmând o perioadă de formare în cadrul Marriott International. Andreea și colegii săi din biroul Booking.com România ajută zilnic oaspeții să experimenteze lumea. Andreea consideră că este provocată în fiecare zi de dinamica industriei și de inovația specifica Booking.com, atât pe plan local, cât și pe plan global.


[...]

Ioan Bebeșelea

Syndicat Gourmet a fost desemnat cel mai bun restaurant din Sibiu în 2018

Speaker și Invitat / Ioan Bebeșelea este Chef și Co-propietar Syndicat Gourmet. Motto-ul după care acesta se ghidează este: „Mâncare de calitate, ingrediente locale”. Restaurantul său a primit 12 puncte și o bonetă în ghidul gastronomic Gault & Millau 2018.


[...]

Christine Schillings

Vicepreședinte, Federația Industriei Hoteliere din România

Speaker și Invitat / Christine Schillings are peste 30 de ani de experiență în industria ospitalității, fiind în prezent director general al hotelului Crowne Plaza 4* din București, parte a lanțului ANA Hotels.  S-a ocupat de asemenea, de supravegherea proprietăților companiei Hilton WW din Europe de Est / Turcia. Christine Schillings a absolvit Hotel Management School din Bruxelles şi s-a specializat în Asset Management şi Project Management în cadrul Cornell University din New York.


[...]

Răzvan Dincă

Operator Național al programului Green Key, România

Speaker și Invitat / Răzvan Dincă ocupă funcția de Director de Programe în cadrul Centrului Carpato-Danubian de Geoecologie (CCDG). Green Key este unul dintre programele internaţionale ale FEE (Foundation for Environmental Education) dedicate hotelurilor și altor unități de turism, care promovează şi au o atitudine responsabilă faţă de mediul înconjurător. Green Key acordă certificări în peste 57 de țări.


[...]

Andrei Popa

Managerul restaurantului cu cele mai multe puncte la categoria Destinații Speciale în Ghidul Gault & Millau 2018

Speaker și Invitat / Restaurantul Atra Doftana a primit 13,5 puncte în prima ediție a ghidului gastronomic Gault & Millau, ocupând locul 7 în clasamentul total. Andrei Popa este și somelierul in-house al restaurantului, mizând pe concepte precum ”Farm to Table” și ”Food and Wine Pairing”.


[...]

Răzvan Crișan

conduce restaurantul Kane, care a obținut 14,5 puncte Gault & Millau în 2018

Speaker și Invitat / Kane este restaurantul principal din grupul cu același nume, focalizat pe crearea de proiecte în domeniul ospitalității urmând trei principii de bază: concepte construite în jurul talentului echipelor cu care lucrează, design de calitate superioară, ingrediente de la producători cu valori similare. Din Grupul Kane fac parte: Kane, Mamizza, Mercato Comunale, M60, Casa M60, Spațiul M60. Răzvan Crișan este cofondator și CEO Kane Group.


[...]

Mihai Lambrino

Vinto - Gastro Wine Bar a fost ales în fruntea clasamentului restaurantelor din Timișoara în 2018

Speaker și Invitat / Mihai Lambrino a deschis alături de soția sa, pornind de la pasiunea lor pentru vinuri, Vinto Gastro Wine Bar în 2017, reușind să obțină cel mai mare punctaj din Banat în ghidul gastronomic lansat anul trecut în România, 11,5 puncte. Vinto este primul și singurul restaurant din Timișoara cu un premiu de excelență din partea Wine Spectator 2018. Conceptul restaurantului se bazează pe gastro socializare sau „sharing”. Meniul este inspirat din anotimpuri și se schimbă de două ori pe an.


[...]

Oana Coantă

Co-proprietar & Chef Manager la Bistro de l’Arte, restaurantul cu cel mai mare punctaj Gault & Millau din Brașov în 2018

Speaker și Invitat / Meniul din bistro conține aproximativ 80% ingrediente locale și mâncărurile sunt, cele mai multe, pregătite după rețete din zonă, multe unice. Interesul primar este promovarea gastronomiei românești ca formă de turism de calitate și pentru români și pentru străini. Oana este Membru Slow Food din 2012 și fondator al Slow Food Țara Bârsei.


[...]

Speakeri 2018

Peter Ducker FIH

Chief Executive, Institute of Hospitality, Marea Britanie

Speaker și Invitat / Institutul Ospitalității promovează de peste 75 de ani excelența și profesionalismul în industria de profil, reunind manageri din peste 100 de țări. Peter Ducker este Director Executiv al Institute of Hospitality. A urmat cursurile Universității Oxford și timp de mai mulți ani a condus Asociația The Hotel Booking Agents, cu un portofoliu de peste 85 de agenții și 205 hoteluri. Face parte din top 50 cei mai influenți oameni din industrie.


Mai multe aici


[...]

Renata Martinčič

Director General, Direcția de Turism, Ministerul Dezvoltării Economice și Tehnologiei, Slovenia

Speaker și Invitat / Campania națională de branding „Slovenia Green”, coordonată de Renata Martinčič, i-a adus Sloveniei premiul National Geographic World Legacy Destination Leadership în 2017. În 2016 Lublijana a fost declarată „Europe’s Greenest Capital”, iar Slovenia „the first Green Country in the World” datorită strategiei de promovare a Direcției de Turism numită „Green Scheme of Slovenian tourism”. În 2017, Renata Martinčič, a reprezentat Slovenia în cadrul Global Tourism Economy Forum.


Mai multe aici


[...]

Bozkurt Atabek

General Manager, Mövenpick 5* Hotel Istanbul, Turcia

Speaker și Invitat / Mövenpick Hotel Istanbul a fost numit Europe’s Leading Business Hotel în World Travel Awards 2017, unul dintre cele mai importante premii din industria ospitalității. Hotelul de 5* Mövenpick este situat în centrul orașului Istanbul. Bozkurt Atabek este un profesionist cu o experiență de peste 25 de ani în industria ospitalității. A urmat cursurile Universității de Turism Dokuz Eylul și Facultatea de Management Hotelier. A fost Director General al Islandia Marriott Long Island, perioadă în care a primit și titlul de “General Manager of the Year”.


Mai multe aici


[...]

Vincent Vermeulen

Managing Director, School for Butlers and Hospitality, Belgia

Speaker și Invitat / Școala de Majordomi fondată de Vincent Vermeulen este una dintre cele mai apreciate din Europa. Vincent Vermeulen reprezintă a patra generație a unei familii care și-a dedicat întreaga viață industriei ospitalității. După ce a condus restaurante cu stele Michelin și a colaborat cu hoteluri de lux din întreaga lume, acesta a pus bazele școlii plecând de la nevoia industriei hoteliere de servicii de înaltă calitate. Este de asemenea fellow al Guild of International Professional Toastmasters. Acesta va vorbi la FORO 2018 despre etichetă.


Mai multe aici


[...]

Chef Thomas Bühner

Proprietar, Restaurant La Vie, Osnabrück: 3* Michelin + 19 puncte Gault&Millau

Speaker și Invitat / Thomas Bühner este unul dintre cei mai premiați și apreciați Chefi din Germania din ultimii 20 de ani și unul dintre cei 10 Chefi deținători de 3 stele Michelin. Restaurantul său din Osnabrück, La Vie, are 3 stele Michelin și 19 puncte Gault&Millau. Thomas Bühner a primit distincția ‘Chef of the Year’ din partea Gault&Millau, a fost ‘Grand Chef’ cu Relais & Chateaux, iar La Vie este membru al ‘Les Grandes Tables du Monde’ din 2010.


Mai multe aici


[...]

Arh. Peter Ippolito

Arhitect, Managing Partner, Ippolito Fleitz Group, Stuttgart, Germania

Speaker și Invitat / Peter Ippolito a studiat arhitectura la Stuttgart și Chicago. În 2002 își deschide propriul studio și reușește să își creeze în timp o reputație la nivel internațional cu ajutorul echipei de 80 de designeri pe care o coordonează. El fost primul designer de interior care a apărut în Interior Design Hall of Fame. Biroul multidisciplinar pe care îl conduce a câștigat peste 260 de premii internaționale pentru interioare: 2017 Best of Year Awards – Interior Design Magazine Winner Casual Dining, Red Dot Design Award, INsider Award, German Design Award Interior Architecture, Iconic Awards etc.


Mai multe aici


[...]

Ben Boury

Manager, Restaurantul Boury: 2* Michelin, Roeselare, Belgia

Speaker și Invitat / Primind 2 stele Michelin la scurt timp după deschidere, Restaurantul Boury a avut o evoluție rapidă pe scena gastronomică europeană. Este o afacere de familie, pe care Ben o conduce alături de fratele său Tim – ‘Chef of the Year’ by Gault&Millau – și de cumnata sa Inge Waeles. O echipă tânără și ambițioasă. Principiul familiei Boury: “nici un compromis referitor la calitate”.


Mai multe aici


[...]

Alon Baranowitz

Founding Partner - ‎BARANOWITZ + KRONENBERG, Israel

 

Speaker și Invitat / Alon Baranowitz și Irene Kronenberg conduc biroul de arhitectură și design interior, BARANOWITZ + KRONENBERG din Tel Aviv,  cu un portofoliu dominat de proiecte pentru industria ospitalității. Alon Baranowitz a studiat arhitectura la New York. Recent, biroul său de arhitectură a fost distins cu  Best International Design Studio la Build Awards 2018, iar restaurantul Pastel, proiectat de către acesta, a fost câștigător global la categoria  Luxury Interior Design/Architecture în cadrul World Luxury Restaurant Awards 2017. Portofoliul BARANOWITZ + KRONENBERG mai include proiecte precum: W Amsterdam Hotel, the Sir Joan Hotel in Ibiza, The Duchess Restaurant, W Away Spa, Topolopompo, Mad Fox Night Club.


Mai multe aici


[...]

Hector Restrepo Calvo

Arhitect, Founding Member, Heres Arquitectura, Spania

Speaker și Invitat / Arhitectul Hector Restrepo a studiat arhitectura în Columbia și în Spania și are în prezent peste 20 de ani de experiență, numeroase premii în domeniu și apariții în reviste de specialitate. La FORO va prezenta povestea restaurării celebrului hotel de lux Soho House din Barcelona, construit în 1845 de familia Mandri în centrul istoric al orașului. Soho House Barcelona a primit patru premii la Vision Style Awards 2018, competiție jurizată de cei mai cunoscuți experți din industria hotelieră: ‘Dreamiest Bedroom’, ‘Europe’s Best Dressed Bed’, ‘Most Sumptuous Spa’ și ‘Style Winner of the Year’.

 

 


Mai multe aici


[...]

Carmen Tănase

Arhitect, Fondator, Enterprise Architecture & Design, România

Speaker și Invitat / Carmen Tănase este coordonatorul proiectului Hilton Garden Inn, proiect realizat de echipa de arhitecți Enterprise Architecture & Design. Hotelul a fost deschis recent în Centrul Vechi al Bucureștiului, de grupul hotelier Hilton. În prezent, biroul de arhitectură are în execuție un alt proiect al aceluiași lanț hotelier, în Budapesta.


Mai multe aici


[...]

Maryna Leo

General Manager, 11 Mirrors Design Hotel, Ucraina

Speaker și Invitat / Maryna Leo este directorul general al Senator Hotels and Apartments (primul și cel mai important lanț hotelier din Ucraina), dar și al 11 Mirrors Design Hotel (primul hotel de design premiat în Europa de Est, denumit Ukraine’s Leading Boutique Hotel în cadrul World Travel Awards 2017).

11 Mirrors Design Hotel – inspired by Wladimir Klitschko


Mai multe aici


[...]

Eliza Yokina

Senior Partner, Cumulus, România

Speaker și Invitat / Arhitect și designer de interior, va prezenta pe scurt proiectele iconice Cumulus precum și câteva proiecte Horeca din perspectiva designului și impactului acestuia.


Mai multe aici 


[...]

Ivona Amariței

Senior Partner, Cumulus, România

Speaker și Invitat / Arhitect coordonator la proiectul Courtyard by Marriott , primul de acest brand în București, partener în echipa Cumulus Architecture. Hotelul MCY este în curs de realizare, Cumulus Architecture având în derulare în acest an 4 proiecte de hoteluri aparținând brandurilor Marriott și Hilton. Toate cele 4 proiecte sunt dezvoltate pe platforma BIM.


Mai multe aici 


[...]

Stephane Barbazan

Tourism & Hospitality Chief Operations Officer, Alexandrion Group

Speaker și Partener / Stephane Barbazan coordonează hotelul de 4* New Montana din stațiunea Sinaia, România. Profesionist de talie internațională în domeniul ospitalității are o experiență de 25 de ani în managementul hotelurilor de 4 și 5 * în țări ca România, Franța, Cuba, SUA și China. Stephane Barbazan s-a întors în România pentru a prelua acest proiect și pentru a contribui la redefinirea Hotelului New Montana ca etalon al excelenței în turism, dar și la rafinarea conceptului de ospitalitate în România, țară de care s-a îndrăgostit. Este absolvent al Școlii Hoteliere VATEL Paris, cu specializarea în management hotelier internaţional.


Mai multe aici  


[...]

Raluca Hrițcu

Co-CEO, Gault&Millau România

Speaker și Invitat / Raluca HRIȚCU este co-CEO Gault&Millau România din septembrie 2017, alături de Ștefan Mortici. În această calitate, ea coordonează componentele de marketing și de HR ale companiei, precum și managementul comunităților de chefi și de administratori de restaurante incluse în ghidul Gault&Millau. Gault&Millau este primul ghid gastronomic la nivel internațional care intră pe piața românească. Pe lângă evaluarea de restaurante, Gault&Millau își propune în România să sprijine prin acțiuni concrete bucătarii, piața de restaurante, publicul larg precum și producătorii locali.


Mai multe aici


[...]

Marius Olteanu

Specification Team Leader, Etex Building Performance

Speaker și Partener / Marius Olteanu, coordonează departamentul tehnic de specificaţii din cadrul companiei Etex Building Performance, fiind de profesie inginer constructor și având o experienţă predominantă în domeniul proiectării sistemelor de anvelope exterioare. Rolul principal al departamentului este de suport tehnic dedicat proiectelor care au nevoie de soluţii tehnice speciale încă din faza de proiectare (performanţe mecanice, acustice, rezistenţă la foc) şi o atenţie deosebită în execuţie. Dintre proiectele de inovaţie de care se ocupă în cadrul companiei se numără sistemele de pereţi din gips-carton cu rezistenţă la foc şi cu înălţime mare de instalare, dezvoltarea sistemelor de fațadă multistrat şi implementarea produselor aferente pe piaţa locală.


Mai multe aici


[...]

Panagiotis Repanas

Marketing Manager, ALUMIL ROM INDUSTRY

Speaker și Partener / A studiat Construcții Civile în Londra și ulterior, a absolvit un MBA cu specializarea în Marketing. În ultimii 6 ani a fost responsabil pentru globalizarea activităților INTERNO DOORS by ALUMIL, având rol de Product and Export Manager, punând bazele unei rețele de distribuție la nivel ridicat în numeroase țări, de pe întreg mapamondul. Experiența sa solidă, atât în construcții, cât și în vânzări și marketing contribuie la identificarea și implementarea acelor practici care conduc la atingerea unor niveluri înalte ale calității, la creșterea indicelui de recunoaștere a brand-ului și valorii, pe care clienții noștri le primesc. El va vorbi despre extinsa experiență ALUMIL în sectorul ospitalității, împreună cu soluțiile dedicate construcțiilor de calitate și spațiilor de locuire ideale.


Mai multe aici


[...]

Lorand Pavai

CTO & Head of Regional Development – Calirom

Speaker și Partener / Lorand este persoana responsabilă de dezvoltarea tehnologică a companiei contribuind și la extinderea sa pe plan internațional prin colaborări cu dealeri și parteneri externi. Adevărata lui pasiune stă în construirea unor soluții combinate de hardware-software inovative, ce pot fi aplicate atât persoanei individuale cât și afacerilor, cu potențial de a face o diferență în domeniul IT chiar și la o scară internațională. Filozofia lui Lorand  constă în faptul că orice soluție tehnologică care rezolvă o problemă trebuie sa fie atât accesibilă cât și ușor de folosit la întregul potențial de utilizatorul final, în caz contrar devine doar o altă variantă desuetă.


Mai multe aici


[...]

Andrei Severin

Export Manager, Calirom

Speaker și Partener / În calitate de fondator și CEO al grupului Hotel Magazin/CAHM, Severin Andrei se poate mândri cu produse cosmetice competitive din punct de vedere al calității, certificate la nivel european, constant actualizate, motiv pentru care sunt exportate în peste 24 de țări din Europa și nu numai, fiind leader de piață în România


Mai multe aici


[...]

Cătălin Călinoiu

Sales and Development Director, CEZ Vânzare

Speaker și Partener / “Ne uităm cu atenție la tendințele din industrii precum HoReCa sau panificație și vedem că direcțiile care domină anul acesta sunt legate de reducerea costurilor de energie electrică și gaze naturale. Ofertele noastre sprijină în mod direct competitivitatea antreprenorilor într-o piață extrem de exigentă, venind astfel cu planuri de eficientizare, specifice nevoilor lor.”


Mai multe aici


[...]

Liviu Gavrilă

Energy Services Manager Department, CEZ România

Speaker și Invitat / Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul serviciilor energetice (în proiecte de la surse regenerabile de energie la eficiență energetică) și beneficiind de sprijinul CEZ ESCO International, Liviu Gavrilă conduce o echipă foarte specializată, capabilă să răspundă tuturor solicitărilor referitoare la soluțiile energetice pentru orice tip de afacere, inclusiv din domeniul HoReCa.


Mai multe aici


[...]

Konstantinos Paschalidis

Managing Partner, HotelBrain, Grecia

Speaker și Invitat / Konstantinos Paschalidis are o vastă experiență în sectorul imobiliar hotelier în mai mult de 16 țări din întreaga lume. HotelBrain este liderul regional în domeniul firmelor de management hotelier, cu o experiență dovedită de aproape două decenii. HotelBrain a fost premiat timp de trei ani consecutiv ca fiind cea mai importantă firmă europeană de gestionare a hotelurilor, cel mai recent premiu fiind Greece’s Leading Hotel Management Company 2017, din cadrul World Travel Awards.


Mai multe aici


[...]