Professional Partner 2020:

Un proiect creat de:

Co-organizator:

Parteneri

Nawaf Salameh

Preşedinte, Alexandrion Group România

Partener

"Plecăm la drum cu o misiune dificilă: să redefinim New Montana ca etalon al excelenței în turism și totodată să rafinăm conceptul de ospitalitate în România. Scopul nostru este să le oferim oaspeților o experiență completă, în care atmosfera de poveste, serviciile de calitate și călătoriile culinare unice vin în completarea confortului. Prin New Montana și prin serviciile pe care le oferim, atât clienților cât și partenerilor noștri, vrem să contribuim la dezvoltarea unei culturi a calității definitorii pentru industrie și ne-am propus să conducem prin exemplu. Depunem eforturi la toate nivelurile, inclusiv prin instruirea personalului din domeniul ospitalier la standarde înalte. O reputație solidă se câștigă zi de zi, cu fiecare oaspete care ne călca pragul și care pleacă mulțumit, ba mai mult, încântat de experiență. Cheia o reprezintă oamenii, de la angajați, la parteneri și la clienți. Oaspeții noștri reprezintă cartea de vizită și oglindesc etalonul New Montana. Ne-am alăturat FORO 2018 pentru că suntem convinși că o industrie de succes nu există fără standarde înalte de calitate, ce se traduc inevitabil în amintiri de neuitat pentru clienți."

[...]

Cristina Timiș

Vicepreședinte, Grup Cris-Tim

Partener

În 1990 a pornit alături de soțul ei pe drumul antreprenoriatului. Împreună au fondat în 1992 Cris-Tim, companie de familie, astăzi devenită un grup de 7 companii, iar din 2018 a preluat conducerea unui business în industria ospitalității, respectiv Casa Timiș. Crede că reputația, în orice domeniu de business, “vine din reputația pe care ți-o construiești și o afirmi ca persoană. La Casa Timiș experiența multisenzorială este legată de reconectarea cu natura pură și de terroir-ul locului, la care adaugăm gastronomie cu suflet și magia vinului Casa Timiș”.

[...]

Andrei Popa

Director Comercial, Siniat România

Partener

"În ultima perioadă observăm o deschidere din partea investitorilor, dar mai ales din partea arhitecților, către solutii noi de izolare acustică și de protecție pasivă la foc, inovatoare și sustenabile. Remarcăm din ce în ce mai mult o preocupare de a aborda variante flexibile și solutii integrate de ultimă generație. Conlucrăm cu arhitecții și cu investitorii pentru implementarea sistemelor de pereți cu izolare acustică și protecție pasivă la foc de înaltă performanță în industria hotelieră. Ne bucurăm să vedem faptul că, în ultimul timp, există un trend ascendent în ceea ce privește respectarea normelor din industria hotelieră prin alegerea de soluții constructive, testate și certificate. Un exemplu în acest sens este noul hotel HILTON din București. Ne dorim să menținem această comunicare și să avem un parteneriat de succes în continuare. Atât sistemele, cât și servicile de înaltă calitate Siniat, sunt adaptabile pentru fiecare cerință sau proiect în parte, ajungând uneori chiar la îmbunătățirea proiectului inițial. Mai mult, în cadrul companiei avem un departament special care dezvoltă permanent soluții personalizate, menite să îmbunătățească și să aducă valoare proiectelor. Încurajăm arhitecții și investitorii să utilizeze soluțiile și serviciile Siniat."

[...]

Marius Ioniță

Chief Operations Officer, Alumil

Partener

"La ALUMIL construim excelența în fiecare zi. Prin intermediul facilităților noastre de producție moderne și prin controlul strict al calității, de-a lungul întregii linii de producție, asigurăm crearea unor produse superioare, cu valoare adăugată ridicată. Lumea se schimbă în ritm accelerat și cerinte noi apar în fiecare zi. Clădirile moderne solicită sisteme arhitecturale la standarde ridicate. Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor prin dezvoltarea continuă a performanțelor clădirilor, utilizând produse de cea mai înaltă calitate, tehnologie și estetică. Meraki este un cuvânt grecesc folosit de multe ori pentru a descrie realizarea unui lucru cu suflet, cu creativitate sau cu pasiune, atunci „când oferim și ceva din noi” în ceea ce facem. Ne face plăcere să participăm la acest eveniment în cadrul căruia sunt dezbătute cele mai mari provocări și oportunități de business pentru companiile care activează în domeniul ospitalității. Ne propunem să oferim instrumente arhitecturale unice pentru proiectarea unor medii ideale, prin soluții creative și fiabile necesare modernizării teraselor, restaurantelor și a altor spații exterioare hotelurilor."

[...]

Călin Istrate

CEO, Calirom

Partener

"Fondată în anul 2003 la Cluj, un adevărat hub românesc dedicat IT&C, compania Calirom și-a asumat misiunea de a integra în industria ospitalităţii cele mai inovatoare tehnologii și sisteme, pentru a ţine pasul cu nevoile consumatorilor în era Internet of Things. Calirom, prin marca proprie SENSO, conferă o integrare perfectă a echipamentelor în designul camerei de hotel, sincronizare cu nevoile oaspetelui, îmbunătățind experiența și percepția asupra spațiului de cazare. Calirom a introdus pentru prima dată în România și Europa de Est conceptul RMS (room management system). Începând cu 2018, CALIROM și GEWISS au încheiat un parteneriat de colaborare pentru industria ospitalității. Parteneriatul oferă soluții complementare, construind experiențe inovatoare pentru hoteluri și pentru oaspeții lor. Nume de referință în domeniu, Gewiss și Calirom susțin parteneriatul prin profesionalism, inovație, tehnologie și design.Gewiss și Calirom oferă soluții personalizate pentru industria ospitalității (de la management camere de hotel și control acces până la instalații electrice), susținute de echipamente premium, atât ca design, cât și ca funcționalitate. Calirom și Gewiss respectă nevoile clienților și se adaptează în funcție de specificul hotelului și de cerințele oaspeților."

[...]

Dan Roșu

Director General, Gewiss România

Partener

"GEWISS este producător de sisteme și componente pentru instalații electrice de joasă tensiune. Dezvoltarea continuă a fost misiunea care a transformat compania GEWISS într-un furnizor internațional de top pentru piața de materiale electrice, oferind soluții de ultimă generație pentru domotică, segmentul industrial și comercial sau pentru industria iluminatului. Începând cu 2018, CALIROM și GEWISS au încheiat un parteneriat de colaborare pentru industria ospitalității. Parteneriatul oferă soluții complementare, construind experiențe inovatoare pentru hoteluri și pentru oaspeții lor. Nume de referință în domeniu, Gewiss și Calirom susțin parteneriatul prin profesionalism, inovație, tehnologie și design.Gewiss și Calirom oferă soluții personalizate pentru industria ospitalității (de la management camere de hotel și control acces până la instalații electrice), susținute de echipamente premium, atât ca design, cât și ca funcționalitate. Calirom și Gewiss respectă nevoile clienților și se adaptează în funcție de specificul hotelului și de cerințele oaspeților."

[...]